Dokumentumfilmek

Online elérhető dokumentumfilmek gyűjteménye, főleg kultúra, társadalom, politika, tudomány. Ezotéria nem lesz, demagógiából is a lehető legkevesebb.

Katalógus

Címkék

angolul (5) bhután (1) egész estés (4) film (1) foci (1) india (2) irak (1) metal (1) montserrat (1) mozi (1) prostitúció (1) rövid (1) szíria (1) usa (1) vietnam (1) Címkefelhő

Archívum

Salim Baba

2010.11.18. 16:00 doku


Egy ember, aki igazán szererti a munkáját. Salim Muhammad kézikocsin tolt, kurblis mozijával járja Kalkutta utcáit: bollywoodi filmek kidobott kópiáiból saját kezűleg vág össze pörgősebb változatokat, ezeket vetíti a környékbeli gyerekeknek. Vetítőjét és tudományát az apjától örökölte, és már készül fiainak továbbadni, próbálja életben tartani a hagyományt a modern technika árnyékában.

Salim Baba (amerikai, 2007, 15 perc)
rendező: Tim Sternberg
imdb
Salim Baba hivatalos oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://dokumentumfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr112439170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása