Dokumentumfilmek

Online elérhető dokumentumfilmek gyűjteménye, főleg kultúra, társadalom, politika, tudomány. Ezotéria nem lesz, demagógiából is a lehető legkevesebb.

Katalógus

Címkék

angolul (5) bhután (1) egész estés (4) film (1) foci (1) india (2) irak (1) metal (1) montserrat (1) mozi (1) prostitúció (1) rövid (1) szíria (1) usa (1) vietnam (1) Címkefelhő

Archívum

Alternatív VB döntő

2010.11.08. 14:25 doku


The Other FinalA 2002-es német-brazil foci VB döntővel egyidőben a Himalájában is izgalmas meccs zajlott. A karib szigetállam, Montserrat focicsapata Kalkuttán keresztül a világ másik végére, Bhutánba érkezett, hogy megmérkőzzön a kis hegyi királyság válogatottjával. A FIFA ranglista két utolsó helyezettje nagy lelkesedéssel készült a rangadóra, mely egész Bhutánt lázban tartotta. A film a két csapat felkészülését és a meccs előkészületeit követi. Sikerül-e az utolsó pillanatban bírót szerezni? Hogyan bulizik a két csapat Thimpuban? Kiheverik-e a montserratiak a Kalkuttában bekapott vírust? Fog-e működni a stadion egyetlen hangosbemondója? Örömfoci 2700 méteren.

The Other Final (holland, 2003, 78 perc)
rendező: Johan Kramer
imdb
The Other Final hivatalos oldal


A bejegyzés trackback címe:

https://dokumentumfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr802433592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása